Faciliteiten van Camping Getaway

Introductie

Camping Getaway is in 2015 ontstaan vanuit een 50 jaar oudere camping, namelijk Camping Wouwse Plantage, die alleen vaste jaarplaatsen had. Vanuit deze camping hebben we ons opgericht door een verlaten grasland in te richten voor kampeerders, die met een caravan, camper of tent komen overnachten. Qua kortverblijf kamperen zijn we nog jong, maar hebben al wel de voorzieningen waar u van kunt genieten alsof we al decenia lang bestaan. Naast het toeristisch kampeerveld hebben we op een afzonderlijk deel van de camping jaarplaatsen voor stacravans en chalets.

Basis plaatsen

Camping Getaway heeft voor u ruime autovrije kampeerplaatsen variërend van 100 tot 200 vierkante meter. De basisplaats heeft alleen een stroomaansluiting van 10 ampère, voldoende om uw luxe apparaten van thuis op aan te sluiten.

Er zijn watertappunten op het veld beschikbaar, zodat u niet ver hoeft te lopen voor water.

Comfort plaatsen

Wilt u wat meer luxe? Met een comfortplaats heeft u naast een eigen stroompunt, ook een eigen water- en afvoeraansluiting.

Sanitair

Ons sanitair heeft 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, twee wasbakken (geen privé wasbakken), twee afwasbakken buiten, een chemisch toilet reiningstafel en een waterpunt.

We hanteren geen douchemunten of iets dergelijks, de warme douches zijn in de prijs inbegrepen.

Bij het sanitair is een wasserette met wasmachine, droger en centrifuge. Voor diegene die hun etenswaren niet koel kunnen houden, is een koelkast ter beschikking. Een aanwezige magnetron biedt de reiziger met minder luxe de mogelijkheid tot een eigen gemaakte warme maaltijd.

Privésanitair

Er zijn twee privésanitairgebouwen op het kampeerveld. Per gebouw zijn er twee privésanitair gedeelten. Eén privésanitair gedeelte is met de ingang naar een comfortplaats en het tweede privésanitairgedeelte heeft de ingang via het looppad. U kunt het privésanitair erbij huren als u op het kampeerveld staat.

Er is ook een algemene toilet aanwezig in het gebouw, waar iedereen gebruik van kan maken.

Camperplaatsen

Er 6 ruime camperplaatsen naast het kampeerveld. Hier heeft u een 10 ampére stroomaansluiting en een waterkraan ter beschikking. Vanaf deze plekken kunt u gebruik maken van het sanitair op het kampeerveld. Deze plekken zijn beschikbaar van april t/m oktober. De maximale verblijfsduur op deze plekkken is 7 dagen. De camperplaatsen zijn niet te reserveren.

Loosput campers

Voor campers is een ruime uitstortput beschikbaar met de mogelijkheid om eventueel uw watertank bij te vullen.

Warme Bakker

Bij ons op de camping is op zaterdag- en zondagochtend in het hoogseizoen, van 9:00 tot 11:00 uur, een warme bakker, die op locatie brood en banket vers uit de oven bakt.

Gratis WIFI

Op het gehele terrein kunt u gebruik maken van gratis WIFI. Ook kunt u gratis tijdschriften lezen via de WAIT APP, zolang u binnen de grensen van ons terrein aanwezig bent.

Laadpaal electrische voertuigen

Bij de parkeerplaats naast het zwembad hebben we een laadpaal staan. Deze is geschikt voor alle gangbare laadpassen. Er zijn twee laadpunten beschikbaar met maximaal 22kW per laadpunt. Zo is uw voertuig snel weer opgeladen.

Speeltuintje

Voor de (klein) kinderen is er een speeltuintje aanwezig met schommels en glijbaan.

Al valt het ons op dat de meeste kinderen genieten van de ruime plekken bij de caravan of tent.

Jeu de boules banen

Op ons terrein zijn twee jeu de boules banen waar u ontspannend een paar ballen kunt gooien.

Zwembad

Het zwembad is toegankelijk met een geldige toegangsbewijs. Deze verkrijgt u gratis als u op het kamperveld kampeert. Als u een camperplaats heeft, kunt u de toegang tot het zwembad erbij kopen.

Vanaf het kampeerveld is het ongeveer 350 meter lopen of fietsen naar het zwembad. Het zwembad bestaat uit een grote bad en een kleine bad. Het grote bad is 15 bij 12 meter en 1,4 meter diep. Duiken is dus niet toegestaan, daar is het bad te ondiep voor.

Het kleine bad is 5 bij 12 meter en 30 cm diep.

Fietsenstalling en fietsenverhuur

Op het kampeerveld staat een overdekte fietsenstalling met stopcontacten voor uw elektrische fiets.

Mocht u zelf geen fietsen bij u hebben of extra fietsen nodig hebben? Dan kunt u bij ons fietsen huren.

Fitnessruimte

Voor de sportievelingen is er op afspraak de fitnessruimte te huur. De ruimte heeft verscheidene fitnessapparatuur.

Caravanclubs

We merken op dat ondanks we maar enkele jaren bestaan, er interesse is vanuit caravanclubs om bij ons te komen kamperen. Dit vinden wij fantastisch om te horen en hebben al een aantal clubs mogen ontvangen. Bijvoorbeeld zijn Pasar Turnhout en ABC-Caravanclub bij ons komen kamperen.