Plattegrond

Wanneer u aankomt op camping Getaway, rijdt u eerst de Bosbestraat uit naar de ingang van de camping.

Camperplaatsen

De camperplaatsen naast het kampeerveld vindt u op de weg naar het kamperveld aan uw rechter zijde.

Kampeerveld

Voor het kampeerveld rijdt u nog een beetje door en komt u een slagboom tegen. Als u gereserveerd heeft, heeft u van ons een code gekregen. Bij aankomst kunt u uw kampeerplaats inrichten, daarna voeten omhoog en genieten.

Overzicht

Camping Getaway is een gedeelte van het bestaande terrein van Camping Wouwse Plantage. Camping Getaway heeft een gedeelte van Camping Wouwse Plantage overgenomen en daarbij ook het toeristisch verblijf eraan toegevoegd.

De faciliteiten, zoals de visvijver, speelveld en zwembad worden tussen beide campings gedeeld.

Plattegrond Terrein

Kampeerveld

Camping Getaway heeft een kampeerveld met privésanitair. Hieronder ziet u de indeling. Ook zijn er schaduwrijke plaatsen beschikbaar bij de tenten en aanwaai plaatsen.

Treurwilg veld

Camping Getaway heeft naast het kampeerveld ook een extra veld voor groepen. Dit veld wordt ook beschikbaar gesteld tijdens drukke perioden zoals met Hemelvaart en Pinksteren. Tijdens deze perioden plaatsen we er een additionele extern gehuurde sanitair unit.

Waar kunt u ons vinden?

We zijn centraal gelegen naast het dorpskern van Wouwse Plantage. Vanaf het kampeerterrein kunt u letterlijk de kerktoren zien.

Vanuit onze camping bent u zo op de fiets in de Kalmthoutse Heide, Ruphense Bossen, Brabantse Wal, België, Roosendaal en/of Bergen op Zoom.